keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Lemmikit

Täällä voit kirjoittaa lemmikeistäsi. Keksin, koska joskus minusta tuntuu, että ei ole oikein tekemistä... Voitte aina käydä sitten uusimassa tietoja lemmikistäsi, esim. ikä,kasvu,paino.

Kirjoitellaan! Jos ei ole omaa lemmikkiä, voithan lukea muiden lemmikeistä!

-IiNa- :)

7 kommenttia:

  1. Minulla on lisko,Leopardigekko (eublepharis macularius) Hiutale. Se painaa 38 grammaa, ja on 20 senttiä pitkä. Se tarvitsee vähintään 60x40x40 terraarion, ja meillä on 70x40x40 terraario. Se tarvitsee wetboxin(kostea piilo nahanluontia varten. Nahka irtoaa paremmin kosteassa.) Muuten terra on kuiva. Sitten se tarvitsee muita piiloja. Piiloja saa eläinkaupoista, ja niitä voi tehdä itse.Lisäksi se tarvitsee juomakupin, kalkkikupin, ja tarvittaessa ruokakupin. Lisää tietoa saa kun menet vaikka wikibediaan, ja laitat sinne leopardigekko. Hiutale, on luultavasti tyttö, vaikka tuota ''luultavasti'' sanaa ei tuossa pitäisi enää olla... Hän on 1,4 v

    -IiNa-

    VastaaPoista
  2. Ja se syö jauhomatoja, sirkkoja, kärpäsiä, ja luonnosta löydettyjä myrkyttömiä, ja karvattomia hyönteisiä. Silloin täytyy myös katsoa ettei siellä, mistä hyönteinen löytyi, ole käytetty hyönteismyrkkyä.

    -IiNa-

    VastaaPoista
  3. seriii miu lumi palleroooooooo <33 s syö mitä vain



    T:mia ._.

    VastaaPoista
  4. Meill on kaks koiraa, Tilta ja Kassu ♥ Ja sit mulla on kaks liskoo,Kekkonen ja Veera ♥

    VastaaPoista
  5. mul o kaksi kovaa kania.pasi ja masi.ne syö heinää,pellettiä ja porkkanoita.

    VastaaPoista
  6. Jooh , tota vaik kaikki varmaa tietää meil on kolme koiraa ja niist yks syö aina talvisin jääpuikkoja, lunta ja sit tietty koiranruokaa mä luulen et se ei saa omasta mielestään tarpeeks ruokaa ja sen pitää vähä lisätä tota syöntiä (Milli).
    Sitte on se Minttu joka on hirvee syöppö ja syö melkee kaikkee paitsi lunta ja jääpuikkoja.
    Ja kaikkein pienin on tietty Nekku joka joskus lukittautuu vahingossa varastoon koirienruokien kanssa.....
    Joo tiiän ettei kiinnosta mut piti silti mennä kirjottaan tänne >:)

    -Annu- >:)

    VastaaPoista